Vidéos

Add a Video to Dashboard News

To add a video to the Dashboard news it first must be uploaded to an online video server. The most popular is youtube.com. Next we need the YouTube embed code from any uploaded video In TimeWellScheduled choose Manage My Business>>Manage Dashboard News To add a new News post choose Add News    Add a title. […]

Restaurer les boutons Entrée/Sortie manquant sur le poinçon

Problème: Un employé est venu au travail aujourd’hui et les boutons d’entrée / sortie sont manquants, Qu’ce qui leur est arrivés? Solution: Ceci arrivera si l’adresse IP de votre magazin ( l’adresse unique sur l’ internet) a changé.Pour corriger cela, suivez les instructions ici.